Suneco blog

7 redenen waarom nu upgraden naar Sitefinity 10.2 een enorm goed idee is.

22 mei 2018

Draait jouw website op Sitefinity? Twijfel je nog om te upgraden? In deze blog vertellen je waarom het zo’n goed idee is om nu te upgraden naar de nieuwste versie: Sitefinity 10.2

Verder lezen

Zorg dat jouw organisatie AVG proof is.

09 mei 2018

Vanaf 25 mei 2018 treedt de AVG / GDPR (Algemene verordening Gegevensbescherming of General Data Protection Regulation) in werking. In deze blog worden de belangrijkste aspecten uit de AVG toegelicht en wat zij betekenen voor jouw organisatie.

Verder lezen

De Product Owner in een Scrumteam

06 maart 2018

Als ontwikkelaar en Scrum Master heb ik de afgelopen jaren aan diverse projecten gewerkt. Daarbij was er natuurlijk een Product Owner. Wat ik gemerkt heb is dat deze rol nog wel eens onderschat wordt of dat niet alle taken even duidelijk zijn.

Verder lezen

Multidisciplinair extreme programming voor snelle time to market

25 januari 2018

Nauw samenwerken, snel bijsturen en vliegensvlug een app, functie of proof of concept klaar hebben liggen? De oplossing ligt in multidisciplinair extreme programming. Benieuwd hoe wij dit hebben ingezet bij Suneco?

Verder lezen

Waarom Sitefinity Digital Experience Cloud?

10 januari 2018

Met Google Analytics kunnen we analyses doen op het bezoek op de website of een app. Wat voegt de Digital Experience Cloud van Sitefinity hieraan toe? Wij leggen uit waarom de Experience Cloud de volgende stap moet zijn voor jouw Sitefinity website.

Verder lezen

Alle requirements verzamelen met storymapping

29 november 2017

Het inventariseren van de requirements van nieuwe software kan overweldigend zijn. Zeker als het gaat om een groot project. Waar wordt gestart, wordt niets vergeten, worden de verschillende scenario’s wel uitgedacht en beschreven?

Verder lezen