Headerafbeelding met mobiele telefoons

Wil je slim inzetten op mobiel en een mobiele app laten bouwen? Maak het werk van jouw klanten en/ of medewerkers gemakkelijker, bied je producten beter aan en versnel processen met een mobiele app. Het kan allemaal. Samen met jouw zoeken we naar de oplossing die het beste bij de doelstellingen van jouw bedrijf aansluit.

Bij Suneco zijn we al lange tijd bezig met het ontwikkelen van mobiele apps. Jaren geleden al begonnen onze medewerkers met het bouwen van leuke appjes; toen nog gewoon thuis op de bank en bij Suneco als R&D trajecten. In de afgelopen jaren is steeds meer aandacht aan mobile besteed en inmiddels hebben we al mooie apps mogen bouwen voor onze klanten.

Bekijk hier wat wij nog meer gedaan hebben

Samenwerken voor kwaliteit

Wij staan ervoor om onze expertise samen te brengen met jouw visie en idee. Daarom is bij ons de klant onderdeel van het projectteam. Met regelmatige updates en afstemming, kunnen we snel mobiele apps ontwikkelen en meer kwaliteit leveren. Zo zorgen we er samen voor dat de app echt een succes gaat worden.

Werkwijze

Van idee tot app! Tussen het idee en de daadwerkelijke app doorlopen we bij Suneco een aantal stappen. Deze stappen doorlopen wij altijd, zodat we er zeker van zijn dat jij straks een mooie app in de app store of play store hebt staan. In praktijk gebeurt het wel dat sommige stappen enigszins in elkaar overlopen, zodat jouw app zo snel mogelijk in gebruik genomen kan worden.

 1. Inventarisatie

  Vaststellen van de visie, doelstellingen en uitwerken van het concept.

 2. App-design

  Visueel maken van het concept waarbij de app aansluit bij zowel jouw bedrijf als jouw doelgroep.

 3. Realisatie van de app

  Nu vindt de echte app ontwikkeling plaats. Tijdens de realisatie werken wij nauw samen met onze klanten en blijf je helemaal up-to-date.

 4. Systeemintegratie

  Koppelen met externe systemen waarbij we rekening houden met de huidige veiligheidsstandaarden.

 5. Livegang in de stores

  De App op jouw bedrijfsnaam in de stores. Wij ondersteunen volledig in de oplevering. Het enige dat jij hoeft te doen is het account aanmaken, de rest doen wij.

 6. Beheer en doorontwikkeling

  Kwaliteit waarborgen, zodat jij er zeker van bent dat de app net zo goed blijft werken.

 

Supersnel je app laten ontwikkelen voor iOS, Android en Windows Phone

Logo van Xamarin

Het bouwen van mobiele apps doen wij met behulp van Xamarin. Dit maakt het voor ons mogelijk om met C# en .Net apps te ontwikkelen. Hiermee kunnen onze developers werken vanuit de kennis die ze al hebben. Het grote voordeel van Xamarin is dat met één en dezelfde C# broncode de app gebouwd wordt voor zowel iOS, Android en Windows Phone. We bouwen dus maar één keer voor de verschillende stores. Zo kunnen we met minder tijd en inzet, sneller een app bouwen.

Meer weten over Xamarin? Lees hier meer over dit ontwikkelplatform.

 

Ben jij klaar voor de overstap naar mobiel?

Wil jij een app laten ontwikkelen? Heb jij een idee voor jouw bedrijf of ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op of laat je gegevens achter via onderstaande button.

sales@suneco.nl | 088 007 962

Neem contact met mij op Laat ons contact met jou opnemen via deze knop