Het toepassen van uw marketing strategie, en het inrichten van marketing experience tooling is voor Suneco een ABC: Attraction, Behaviour, Conversion.

Hoe zorgen we voor de juiste bezoekers op de website? Hoe zorgen we ervoor dat de juiste bezoeker de juiste content ziet? En de juiste conversie actie onderneemt? En dat op het juiste moment binnen zijn klantreis? Wij hebben de vragen op al deze antwoorden en kunnen dit voor u inrichten en u leren om dit steeds verder uit te breiden en te optimaliseren. We kunnen hierin maatwerk trainingen geven, meelopen en trainen "on the job" of het u uit handen nemen in de vorm van detachering of een abonnementsvorm. 

Attraction

Zoekmachine optimalisatie (SEO, SEA), social media inzet, email marketing. Het begint met een visie en strategie en eindigt met een uitgewerkt plan. Suneco heeft de juiste kennis in huis om het hele traject te kunnen begeleiden, ondersteunen en uit te voeren.

Behaviour

Het gedrag op de website is beïnvloedbaar. Met de marketing tools binnen bijvoorbeeld Sitecore en Sitefinity is het mogelijk om de website bezoeker een gepersonaliseerde beleving te geven.

Omdat wij geloven dat Marketing één van de key-factoren is bij de keuze van CMS systemen hebben wij onze kennis over de marketing mogelijkheden binnen Sitecore en Sitefinity op een even hoog niveau geschroefd als onze ontwikkelkennis binnen deze pakketten. Hiermee bieden wij u de optie tot het optimaal inzetten van de aangeschafte software en kunt u uw klant een optimale online beleving bieden door het inzetten van predictive personalisation en behavioral targetting.

Conversion

De digitale omgeving is gebouwd met één of meerdere doelen. Door het inzetten van bijvoorbeeld A/B testen, (predictive) analytics en marketing automation is het mogelijk om de website steeds verder te optimaliseren om zo de conversie te verhogen. Samen met u voeren we verbeteringen en veranderingen door, bedenken nieuwe strategieën die we inpassen en we meten en bewaken het resultaat.

Hoe verbetert mijn ABC? Met een vrijblijvende afspraak leggen wij u dat uit.

Complexity is your enemy. Any fool can make something complicated. It is hard to make something simple.

Richard Branson