Als Full Service Digital Agency heeft Suneco ruime ervaring met website ontwikkeling. Voor het bouwen van deze websites zetten wij gerenommeerde Content Management Systemen (CMS) in. In overleg met de klant kiezen wij één van de systemen (Sitecore, Sitefinity of Umbraco) die het beste aansluit bij de wensen en (digitale) toekomstplannen van de klant.

Onze aanpak

Website ontwikkeling is meer dan alleen het kiezen van een goed CMS, een menustructuur bedenken en wat teksten en plaatjes bij elkaar zetten. Een goede website begint met een goed concept. En het concept is gebaseerd op goede kennis van de wensen en behoeften van de eindgebruiker. Daarom lopen we bij het bouwen van een nieuwe website een vast stappenplan door:

  • Strategie & Concept

De eerste stap is het fundament. We gaan hierin dieper in op de "why" van de site. De klantreis wordt uitgelicht en de keuze voor het CMS dat het beste past bij de wensen wordt gekozen.

  • Design

Nu strategie en concept bekend zijn zal de design fase beginnen. Niet alleen een visueel design, ook het technische design. Want deze twee vormen de basis van het bouwwerk.

  • Techniek (incl. hosting)

Techniek, oftewel, het echte bouwen van de website. Alle eerdere stappen komen nu samen en samen met jullie wordt er nu gewerkt aan de perfecte website of webshop.

  • Online Marketing

Online Marketing is voor Suneco een abc. En meer! Bij Suneco werken technische marketeers die zorgen dat het maximale voor de business uit de CMS systemen wordt gehaald. Sitecore en Sitefinity zijn veel meer dan alleen een Content Management Systeem, het zijn Experience systemen. In optimaal gebruik van de mogelijkheden van de systemen zit een extra (online) winst.

  • Support

Als we klaar zijn met de website ontwikkeling houdt voor ons het werk niet op. Wij geloven er in dat systemen meerdere jaren kunnen meegaan, maar daarvoor is wel een inspanning nodig. Met onze uitgekiende nazorg regelen wij dit.

Interesse in website ontwikkeling?

Wilt u meer informatie over website ontwikkeling bij Suneco, neem dan contact met ons op en wij kunnen bekijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Kunnen wij u helpen? Neem makkelijk contact met ons op