Nieuws

Suneco aanwezig bij Sitefinity Summit 2017

24 mei 2017

Suneco was aanwezig bij het Sitefinity Summit in Boston. Twee dagen de kans om met zowel technische als business mensen van Sitefinity te praten en kennis te maken met partners van overal uit de wereld.

Verder lezen

Suneco’s Jeroen Speldekamp wint Sitecore “Most Valuable Professional” Award

31 januari 2017

Voor de elfde keer heeft Sitecore, wereldwijd leider in digital customer experience, de Most Valuable Professionals bekend gemaakt. Voor het zevende jaar op rij is Suneco collega Jeroen Speldekamp deze titel ten deel gevallen.

Verder lezen

Cloud Platform Competentie voor Suneco

02 december 2016

Suneco heeft naast de Gold Compententie Application Development nu ook een Silver Cloud Platform competentie binnen. Hiermee erkent Microsoft Suneco voor bewezen kennis, expertise en commitment aan het Microsoft Cloud Platform.

Verder lezen

WBG Mobile Hackaton 2016 was een groot succes!

01 november 2016

Twaalf uur lang werd er gestreden voor de WBG Mobile Hackaton 2016. Hoewel mobile development voor de meesten nieuw was, heeft iedereen in de beperkte tijd een leuke app weten te realiseren en daarmee waardevolle kennis opgedaan!

Verder lezen

Suneco ondersteunt Menzis bij Sitecore upgrade

07 september 2016

Om je klanten optimaal te kunnen ondersteunen, dient het Sitecore platform optimaal te draaien. Wij hebben, als Sitecore partner, Menzis geholpen met de nieuwste release van Sitecore.

Verder lezen

Responsive website voor Fritom

02 september 2016

Na een eerdere Sitecore upgrade en CMS-training heeft Fritom logistic solutions Suneco opnieuw benaderd om haar websites een eerste aanpassing te geven.

Verder lezen

Scrum Master certificering voor Sander Bouwmeester

05 juli 2016

Sander Bouwmeester heeft de Scrum Master training succesvol afgerond en mag zich nu certified Scrum Master noemen.

Verder lezen

Suneco Summer Sitecore Hack

07 juni 2016

Loopt uw hoofd ook soms over? Taken sneller (lees: in minder tijd) afhandelen is dan een goede oplossing, maar dat lukt niet altijd. Maar soms kan het wel.

Verder lezen