Nieuws

Suneco in Las Vegas op het Sitecore Symposium 2017

17 oktober 2017

Het Sitecore Symposium 2017 is weer van start gegaan en Suneco is daar uiteraard bij aanwezig. Onze twee collega's Alexander en Jeroen zijn hiervoor speciaal naar Las Vegas afgereisd om deze bijzondere dagen mee te maken.

Verder lezen

Mobile App voor Innofeet

13 oktober 2017

Suneco heeft voor haar klant Innofeet een mobile app ontwikkeld die gebruikers van het Innofeet portaal extra functionaliteit biedt via mobile device. Voor het ontwikkelen van de app is het ontwikkelplatform Xamarin ingezet.

Verder lezen

Suneco Zomer 2017

24 augustus 2017

Waar het in de maanden juli en augustus in het verleden nog weleens kommertijd was, is de zomer van 2017 voor Suneco één van hard doorpakken en starten met nieuwe projecten.

Verder lezen

Suneco aanwezig bij Sitefinity Summit 2017

24 mei 2017

Suneco was aanwezig bij het Sitefinity Summit in Boston. Twee dagen de kans om met zowel technische als business mensen van Sitefinity te praten en kennis te maken met partners van overal uit de wereld.

Verder lezen

Suneco’s Jeroen Speldekamp wint Sitecore “Most Valuable Professional” Award

31 januari 2017

Voor de elfde keer heeft Sitecore, wereldwijd leider in digital customer experience, de Most Valuable Professionals bekend gemaakt. Voor het zevende jaar op rij is Suneco collega Jeroen Speldekamp deze titel ten deel gevallen.

Verder lezen

Cloud Platform Competentie voor Suneco

02 december 2016

Suneco heeft naast de Gold Compententie Application Development nu ook een Silver Cloud Platform competentie binnen. Hiermee erkent Microsoft Suneco voor bewezen kennis, expertise en commitment aan het Microsoft Cloud Platform.

Verder lezen

WBG Mobile Hackaton 2016 was een groot succes!

01 november 2016

Twaalf uur lang werd er gestreden voor de WBG Mobile Hackaton 2016. Hoewel mobile development voor de meesten nieuw was, heeft iedereen in de beperkte tijd een leuke app weten te realiseren en daarmee waardevolle kennis opgedaan!

Verder lezen

Suneco ondersteunt Menzis bij Sitecore upgrade

07 september 2016

Om je klanten optimaal te kunnen ondersteunen, dient het Sitecore platform optimaal te draaien. Wij hebben, als Sitecore partner, Menzis geholpen met de nieuwste release van Sitecore.

Verder lezen