Wat zijn we trots! Na de vele jaren één MVP in ons midden hebben we er nu twee! Jeroen en Alexander zijn door Sitecore erkend als Sitecore Technology MVP 2018.

Alexander en Jeroen - Sitecore MVP 2018

De inzet en kennis van Sitecore wordt jaarlijks geëvalueerd en gewaardeerd. Kennis van het platform, participatie in de community en delen van de kennis zijn onderdelen die meespelen bij de erkenning. En waar het door sommigen gezien wordt als een wedstrijd (“we hebben het MVP gewonnen”) is het voor Suneco een logisch gevolg van hoe wij werken. Zorgen voor kennis, deze kennis delen met de community en klanten en zo bijdragen aan prachtige oplossingen op het Sitecore Experience platform.

Dit jaar zijn voor het twaalfde jaar op rij de Sitecore MVPs benoemd. Jeroen is voor de achtste keer erkend voor zijn inzet en kennis als Technology MVP. Alexander sleept dit jaar zijn eerste Technology MVP binnen.

Al sinds jaar en dag is Suneco partner van Sitecore. Dit partnership dragen wij uit door intensief met Sitecore bezig te zijn, voorop te lopen in ontwikkelingen en voor onze klanten te zorgen voor langdurige en gedegen oplossingen. Met het Sitecore Experience Platform worden organisaties die hoge eisen stellen aan functionaliteit, integratie en schaalbaarheid bediend.

Wil je meer weten over de mogelijkheden die het Sitecore Platform heeft voor jou organisatie? Bij Suneco denken we graag met u mee. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Altijd als eerste onze nieuwste blogs lezen? Laat je email adres achter en je ontvangt een bericht als wij een nieuw blog plaatsen.

Deel deze pagina