Wat een geweldig nieuws! Cuba Travel Network wint de award voor Sitefinity website of the Quarter Q2 2018!

Header van Cubatravelnetwork.com Homepagina

De website is in het tweede kwartaal van 2018 gelanceerd en kwam in aanmerking voor een nominatie. Aan de hand van de criteria design, content, layout & navigation en innovation worden ieder kwartaal wereldwijd 5 websites benoemt tot Website of the Quarter. Voor het tweede kwartaal van 2018 is de website van Cuba Travel Network verkozen tot één van de winnaars! Bekijk alle winnaars hier.

Niet alleen het winnen van de award is het vieren van een feestje waard, maar na enkele maanden werpt de nieuwe website ook al zijn vruchten af. Via de website is een enorme stijging gemeten van directe leads van maar liefst 40%. Ook is het voor content marketeers een stuk gemakkelijker geworden om content te plaatsen, waardoor het plaatsen van de content nu in de helft van de tijd gedaan kan worden.

De nieuwe website is de plek waar reizigers zich kunnen voorbereiden op hun reis naar Cuba. Met producten om hun reis samen te stellen, artikelen en informatie en karakteristieke foto’s van het Land start de Cuba ervaring al op de website. Met de koppeling naar het eigen boekingssysteem van Cuba Travel Network, kunnen bezoekers gemakkelijk hun reis samenstellen, boeken en betalen op de website. Met een effectieve inzet van meertaligheid bezoekt bijna iedere gebruiker de website in zijn eigen taal.

Suneco is hierin betrokken geweest als implementatiepartner, waarbij we gebruik gemaakt hebben van onder andere de sitefinity add-ons zoals Analytics, Digital Experience Cloud, Import/Export, Feater, Multisite en Sitesync.

Badge Website of the Quarter Q2 2018 - Cuba Travel Network

Altijd als eerste onze nieuwste blogs lezen? Laat je email adres achter en je ontvangt een bericht als wij een nieuw blog plaatsen.

Deel deze pagina