De E-Commerce markt is groeiende. Suneco ziet in deze groeiende markt kansen en heeft daarom besloten om met Evision e-commerce in zee te gaan als oplossing voor de B2B markt.

Man in racende winkelwagen

De E-Commerce markt is groeiende. Niet alleen in de consumenten markt, maar ook in de B2B wereld neemt e-commerce een steeds prominentere plaats in. Suneco ziet in deze groeiende markt kansen en heeft daarom besloten om met Evision e-commerce in zee te gaan als oplossing voor de B2B markt.

Evision levert met haar product Evision E-Commerce een rijk aan functionaliteiten e-commerce platform, waarbij integratie met ERP systemen als Microsoft Dynamics AX en Microsoft Dynamics NAV, BAAN/INFOR, IFS, SAP, IBS voorop staan. Aan de “voorkant” ondersteunt Evision E-Commerce CMS oplossingen als Sitecore, Sitefinity en Umbraco. De kennis en ervaring van Sitecore met deze oplossingen zijn mede een reden geweest voor deze keuze.

Twee developers hebben de training van Evision doorlopen en de examens met succes afgerond. Met het ondertekenen van de partner overeenkomst is Suneco nu dan ook officieel de eerste Evision Partner in de Benelux.

Kracht van Evision

Waar veel B2B ecommerce oplossingen een volledig platform leveren is Evision sterk in het loskoppelen van de voorkant en de achterkant. De oplossing is een echte middleware uitwerking die zorgt dat bedrijven hun eigen processen zoveel mogelijk in huidige ERP oplossingen kunnen blijven uitvoeren. Door ook de “voorkant” los te laten geeft de oplossing ook de kans aan de B2B marketeer om volledige controle te hebben over de inrichting van de webshop.

Volledig aanbod  

Met de keuze voor een expliciete B2B ecommerce oplossing vult Suneco een gat in de dienstverlening. Want hoewel het al ondersteunde Magento vaak kan voldoen is vooral voor grotere organisaties met een diepe integratie van het ERP in de lopende processen een andere oplossing gewenst. Met de toenemende belang van marketing binnen B2B is de keuze voor een oplossing als Evision dan ook een zeer logische.

Wilt u meer weten over Evision B2B Ecommerce en de mogelijkheden en kansen voor uw organisatie? Neem gerust contact met ons op en we kunnen de voordelen met u door nemen.


Altijd als eerste onze nieuwste blogs lezen? Laat je email adres achter en je ontvangt een bericht als wij een nieuw blog plaatsen.

Deel deze pagina