Naast mijn werk zit ik thuis ook veel achter de computer om mijzelf te blijven ontwikkelen. Meestal werk ik dan als hobby aan game design waar ik naast mijn creatieve kant ook mijn technische kant moet gebruiken.Ook het volgen van tutorials of het lezen van blogs over verschillende programmeer talen zodat ik mee ga met de nieuwste ontwikkelingen. Als ik vind dat ik genoeg heb stil gezeten kan je mij vinden in de sportschool om daar mijn gedachten even op te frissen zodat er weer plek vrij komt voor nieuwe kennis en vaardigheden. Daarnaast vind ik mijn rust ook bij het spelen van games.

Door mijn achtergrond als militair vind ik teamwork en de relatie met mijn collega’s erg belangrijk. Zo zal het samenwerken altijd 100% effectief zijn en halen we het maximale uit elkaar. Het is namelijk echt een geweldig gevoel als de klant tevreden is met het uiteindelijke resultaat.

Ik hou mij daarom ook altijd aan de tekst:

“Het is een gemiste kant als je een vies broodje eet terwijl je ook net zo makkelijk of met iets meer moeite een lekker broodje had kunnen eten.”

Jasper Ikink