Waarom maatwerksoftware

Het digitaliseren van processen zit in ons DNA. Wij snappen dat niet elke software oplossing maatwerk is, wij begrijpen dat niet elke standaard oplossing past. Elk bedrijf is anders, met eigen processen, eigen klanten en eigen kernwaarden. Suneco helpt bedrijven met het selecteren van software en is een expert in het bouwen van maatwerksoftware.Lego Maatwerk
Groot voordeel van maatwerk software is dat de software helemaal ingericht is op de processen en procedures van de organisatie. Ook is het mogelijk om de software te koppelen met andere systemen.

Project aanpak

Om te komen tot de perfecte oplossing zullen onze functioneel consultants en designers samen met u, de klant, de processen analyseren en het concept van de oplossing uitwerken. Daarna zal er is gezamenlijk overleg worden gekeken hoe het project het beste kan worden uitgevoerd. Welke faseringen worden er gemaakt, welke project methodiek past het beste bij de klant en hoe zorgen we ervoor dat de software zo goed mogelijk binnen de organisatie wordt opgepakt.

Microsoft Gold Application Developer

Omdat Suneco als Mircosoft Gold Application Developer bewezen kennis heeft van de .Net en C# technieken zal Suneco de oplossing altijd binnen deze programmeertalen opzetten. We kunnen dit vanaf scratch doen, maar hebben ook de mogelijkheid om de maatwerksoftware in beheer te nemen.

Ervaringen met maatwerk software

Suneco heeft ervaring met verschillende type maatwerk oplossingen. Omdat wij niet focussen op één specifieke branche, maar uitgaan van onze kracht, kennis van de techniek en goede communicatie met de klant kunnen wij altijd tot een goede oplossing komen. In ons portfolio zijn diverse oplossingen te vinden.
 

Maatwerk software ontwikkeling Neem contact met mij op