Kruiswerk Achterhoek

Over Kruiswerk Achterhoek

Kruiswerk heeft een lange geschiedenis in Nederland en is actief in en rond de Achterhoek. De activiteiten van het Kruiswerk omvatten zwangerschapszorg, kraamzorg, jeugdgezondheidszorg, verpleging en verzorging van zieken en gehandicapten. Verdere activiteiten zijn preventieve ouderenzorg, voedingsvoorlichting en dieetadvisering, gezondheidsvoorlichting en -opvoeding en de uitleen van verpleegartikelen en hulpmiddelen.

Opdracht

Met de huidige ontwikkelingen in de zorgmarkt is de rol van Kruiswerk aan het veranderen. Om deze veranderende rol digitaal te kunnen ondersteunen heeft Kruiswerk ervoor gekozen de website volledig te vernieuwen. Om de band met de klant te kunnen onderhouden is, mede met het oog op de toekomst, gekozen om de site te bouwen met Sitefinity Marketing suite. Hiermee heeft Kruiswerk de mogelijkheid om klanten gepersonaliseerd te bereiken. Om het platform optimaal aanwezig te laten zijn is voor de hosting gekozen voor de cloud oplossingen van Azure.

Door een slimme menu opzet, waarbij door middel van kleuren de verschillende bezoekers makkelijk hun weg vinden op de website, is de website binnen één concept in staat meerdere doelgroepen te bedienen.