Voor iedere oplossing kiezen we de meest passende techniek voor jouw applicatie. Met alle mogelijkheden kan het lastig zijn om een pakket- techniekkeuze te maken. Vaak wordt er een combinatie van technieken toegepast, zodat het maximale uit de mogelijkheden wordt gehaald voor jouw wensen. Voor deze keuze sta je niet alleen. Wij nemen al bij de kennismaking uitgebreid de tijd om samen met jouw tot de juiste beslissingen te komen.

Sitecore

Sitecore is een internationaal bedrijf dat een customer experience platform biedt; het combineert web content management en customer behaviour intelligence in één integraal platform.Beheer je website(s) en maak gebruik van de uitgebreide marketing tooling, personalisatiemogelijkheden, A/B testing en analysetools.

lees meer over Sitecore >

Logo van Sitecore

Sitefinity

Ontdek het gebruiksvriendelijke en uitgebreide CMS van Progress Sitefinity. Ideaal voor multilanguage en multisite oplossingen. Ook zijn er met Sitefinity zijn er uitgebreide mogelijkheden voor het personaliseren en A/B testen van jouw website.

lees meer over Sitefinity >

Logo van Progress Sitefinity

Umbraco

Snel je website online met dit flexibele CMS. Gemakkelijk inzetbaar voor allerlei typen websites en online functies. Met meer dan 60.000 installaties wereldwijd, van klein tot heel groot is het CMS van Umbraco een bewezen open source platform. 

lees meer over Umbraco >

Logo van Umbraco

Xamarin

Snel een native mobiele app voor verschillende platformen beschikbaar? Wij zetten hiervoor Xamarin in, waarbij we in korte tijd jouw app bouwen. In één keer voor alle platformen tegelijk.

lees meer over Xamarin >

Logo van Xamarin voor Mobile App Ontwikkeling

eCommerce

Ontdek de vele mogelijkheden om eCommerce in te zetten voor jouw organisatie. Wij hebben ervaring met verschillende technieken, zodat jij de beste keuze voor jouw website kan maken.

lees meer over eCommerce >

uCommerce

Microsoft

Microsoft heeft als missie en doel om mensen en bedrijven waar ook ter wereld te helpen hun mogelijkheden optimaal te benutten. En zo zien wij dat met Suneco ook, weliswaar op een iets kleinere schaal maar veelal met Microsoft producten en licenties.

lees meer over Microsoft >

Logo van Microsoft

Microsoft Azure

Jouw website of applicatie in de cloud met Microsoft Azure? Door je website hosten met Microsoft Azure betaal je alleen wat je verbruikt, kan je makkelijk bijschalen en ben je verzekerd van een zeer hoge beschikbaarheid.

lees meer over Microsoft Azure >

Logo van Microsoft Azure