evisionBinnen e-commerce zijn wij van mening dat de echte online customer engagement bereikt wordt door twee uitgangspunten. Personalisatie gebaseerd op impliciet online gedrag en personalisatie op basis van bekend gedrag.

Om uw klantrelatie te verbeteren op basis van hun impliciet gedrag, geloven wij in nauwe samenwerking met online engagement of experience oplossingen, zoals Sitecore, Sitefinity en Umbraco. Op basis van het niveau van volwassenheid van uw bedrijf in online marketing past er dus altijd een online platform bij.

Het zijn middelen als deze die u in staat stellen om uw lead generation doelstellingen te halen, waarna eVision deze leads omzet in orders, omzet en klanten. Dat is niet waar uw online bedrijf zal stoppen. Het is uw doel om levenslange klanten te realiseren.

Daarvoor leveren we expliciete personalisatie voor uw online business. Door onze sterke verbinding met verschillende ERP-oplossingen geven wij u en uw klanten een 360-graden zicht op al hun zakelijke activiteiten met u. Hierbij heeft uw klant zicht op alle eerdere gedane bestellingen, of dit nu online, offline, via de telefoon, fax, in de groothandel of in persoon zijn gedaan. Onze connectiviteit verzekert u er van dat uw webshop direct en vol automatisch bijgewerkt is, zodat uw webshop altijd beschikt over de juiste prijzen, voorraden en product informatie. eVision streeft ernaar om u een rijke oplossing voor e-commerce bieden waarmee u niet alleen staat bent om uw bedrijfskosten te verlagen, maar ook uw omzet te verhogen.

Benieuwd of eVision de juiste keus is? Overleg met ons team over uw wensen en de mogelijkheden van eVision.

The point of a business is to create a customer.

Peter Drucker