Door het prijswinnende eCommerce platform Magento in te zetten, kunt u zorgeloos uw winkel op internet beheren. Magento is simpel en eenvoudig in gebruik (voor zowel u als verkoper, als voor de klant), compleet en stabiel. Voor u als webshop eigenaar bevat Magento een ongekende hoeveelheid aan functionaliteiten die de verkoop van uw producten zullen bevorderen. Ondanks de vele functionaliteiten blijft Magento eenvoudig in gebruik en kunt u op een gemakkelijke manier uw winkel beheren.

Beheersysteem

Voor het beheren van al deze functionaliteiten, producten, categorieën, orders en klanten heeft Magento een zeer krachtig beheersysteem ontwikkeld waar u zorgeloos uw winkel mee kunt beheren. Zo kunt u middels het beheersysteem van Magento eigenschappen, attributen en relaties tussen producten aangeven. Op deze manier wordt cross-selling en up-selling door de webshop heen mogelijk om zo meer omzet te genereren.

Tevens kunnen producten geïmporteerd en geëxporteerd worden om bijvoorbeeld meerdere producten in Magento te importeren of de producten te importeren in uw boekhoudingsprogramma. Naast het beheren van producten bevat het beheersysteem ook de mogelijkheid om klanten en orders te beheren. Zo kunt u bijvoorbeeld de klanten indelen in klantgroepen, waardoor prijsdifferentiatie mogelijk wordt.

Daarnaast wordt aan elke order een historie gekoppeld. Veranderingen van status blijven op deze manier traceerbaar. Dit is natuurlijk erg handig wanneer u wilt kijken welke fases een order al doorlopen heeft. Naast alle oplossingen op productniveau heeft Magento ook aan andere onderwerpen gedacht:

  • Multishop
  • Nieuwsbrief
  • Statische pagina’s
Kortom, Magento is een zeer krachtig eCommerce oplossing waarmee u zich volledig kunt richten op de online verkoop van uw producten. Voor zowel grote als kleine webshops is Magento de uitkomst! Suneco bekijkt met u, wanneer u kiest voor Magento welke onderwerpen bij uw bedrijfsdoelstellingen passen en beschrijft dit in het functioneel ontwerp (FO).

Meer weten?

Wij helpen u graag verder!

Stuur een e-mail naar sales@suneco.nl. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar op: 088 002 79 62.

Uiteraard kunt u ook onderstaande formulier invullen en dan nemen wij contact op.