Microsoft heeft als missie en doel om mensen en bedrijven waar ook ter wereld te helpen hun mogelijkheden optimaal te benutten. En zo zien wij dat met Suneco ook. Wij realiseren digitale platformen voor grote en kleine bedrijven vanuit dit gedachtegoed. Weliswaar op een iets kleinere schaal maar veelal met Microsoft producten en licenties en bewezen kwaliteit en kennis om dit te realiseren.

Microsoft Goldpartner 

Suneco is Microsoft Gold Development Partner. Daarmee erkend Microsoft dat Suneco aan de specifieke voorwaarden en kenmerken voldoet voor het ontwikkelen van maatwerk software op basis van Microsoft technologieën. Om de certificering te behalen moeten partners hun expertise aan kunnen tonen door middel van vergaande vraagstukken en toetsing. Daarnaast vereist Microsoft dat de partner kan aantonen dat er succesvolle implementaties hebben plaatsgevonden door middel van klantreferenties, zodat daarmee de hoogste kwaliteit van services wordt gewaarborgd.

Als Microsoft Goldpartner kunnen wij zowel grote als kleine organisaties van dienst zijn ongeacht de branche waarin deze zich bevinden. Of het nu gaat om complexe IT-infrastructuren, hosted platforms, software Application Lifecycle Management, Microsoft Azure Cloud toepassingen of complete software-/web-ontwikkelstraten.

Logo Microsoft Gold Partner

Meer weten?

Wij helpen u graag verder!

Stuur een e-mail naar sales@suneco.nl. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar op: 088 002 79 62.

Uiteraard kunt u ook onderstaande formulier invullen en dan nemen wij contact op.