uCommerce is een schaalbaar e-commerce platform beschikbaar voor shop functionaliteiten in Sitecore, Sitefinity en Umbraco. Dit betekent dat een webshop gebouwd op het uCommerce platform stand-alone kan worden ingezet, of als geïntegreerd onderdeel van een bestaande website omgeving. Op deze manier beheer je je websites en online verkoopkanalen als één samenhangend geheel. De kracht van een volledig CMS in combinatie met een e-commerce-platform vergroot het aantal verkopen door gebruik te maken van verschillende merchandising-mogelijkheden, contentmarketing, personalisatie en zoekfuncties.

De gehele back office van uCommerce wordt geïntegreerd in het beheer gedeelte van het CMS, hierdoor hoeft er niet te worden geswitcht tussen systemen en kunnen contentbeheer/ marketing en commerce optimaal samenwerken.

Suneco is Certified Partner van uCommerce en heeft verschillende uCommerce gecertificeerde developers in huis en brede kennis over het juist inzetten van de tool. Dit in combinatie met de kennis van CMS-platformen en de marketing/ business mogelijkheden van deze pakketten zorgt ervoor dat Suneco de ideale sparringpartner is voor bedrijven die stappen willen zetten in online verkoop.

ucommerce logo en payoff 

Over uCommerce

Al meer dan 3.000 merken wereldwijd (waaronder gerenommeerde merken als Reebok, Heinz en BIC) maken gebruik van het uCommerce platform.

Voor zowel Sitecore als Umbraco is een Demo omgeving beschikbaar, deze is hier te bekijken.

uCommerce werkt met 

Umbraco Partner

Wilt u graag een demo over uCommerce in samenwerking met Sitecore, Sitefinity of Umbraco? Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.