De titel functioneel consultant is een enorm breed begrip. In 2014 kwam ik in dienst bij Suneco als functioneel ontwerper, waarbij ik de klantwensen vertaalde naar de specificaties van een website of applicatie. Deze functie is in korte tijd uitgegroeid naar een meer adviserende en pré sales rol, waarbij voor mij de klant altijd centraal staat.

Ik vind het leuk en erg uitdagend om mee te denken om een voor de klant zo passend mogelijke oplossing te maken. Niet alleen in productontwikkeling, maar ook bij het invullen van content. Aangezien content altijd in beweging is en steeds belangrijker wordt, houd ik me hier graag mee bezig. Schrijven, analyseren, adviseren en bijsturen, niets is te gek. Met de inzet van verschillende marketing tools en personalisatie kunnen we de websites steeds meer afstemmen op de individuele bezoeker. Een enorm spannende, maar ook hele leuke uitdaging om te blijven optimaliseren.

In mijn vrije tijd ben ik graag in beweging en ben ik regelmatig in de Crossfitbox of sportschool te vinden. Blijven ontwikkelen is iets waar ik me graag voor inzet.

Jeanine Zomer