Suneco is Silver Cloud Platform partner. De kansen en mogelijkheden die het Micorsoft cloud platform biedt zijn ons duidelijk en hierin hebben wij onze competenties verrijkt. 

Microsoft Azure biedt een set met cloud services voor het bouwen, deployen en beheren van websites. Met het grote netwerk van datacenters biedt Azure een erg betrouwbaar hostingplatform.  

Een website in de cloud van Microsoft Azure heeft als voordelen: 

Schaalbaarheid   Het hosting platform is makkelijk uit te vergroten bij meer gebruik. Dit kan automatisch bijschalen of door een handmatige actie. In beide gevallen is het vergroten of verkleinen van de hostingruimte snel en gemakkelijk geregeld.
 Kosten  Met Microsoft Azure betaal je naar gebruik. Zijn er pieken in gebruik? Dan schaalt het systeem bij. Is de piek voorbij, dan zal het systeem automatisch weer terugschalen. Dus nooit teveel betalen, maar precies naar wat er vebruikt wordt.
 Bereikbaarheid  Met het grote netwerk van datacenters verzekerd Microsoft Azure een zeer hoge beschikbaarheid.
 Veiligheid  Een goede beveiliging is zeer belangrijk. Hier kunt u bij Microsoft Azure vanuit gaan.  

Suneco en Microsoft Azure

 

Suneco is een ervaren Microsoft Azure partner en host standaard websites in de cloud. Het maakt niet uit in waarin de website is gebouwd, Suneco heeft ervaring met Azurehosting van Sitecore, Sitefinity, Umbraco en maatwerk websites en portalen.  

Lees meer over onze Azure Services

Meer weten?

Wij helpen u graag verder!

Stuur een e-mail naar sales@suneco.nl. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar op: 088 002 79 62.

Uiteraard kunt u ook onderstaande formulier invullen en dan nemen wij contact op.