Dè toonaangevende Web Content Management oplossing Sitecore herdefinieert hoe doelgroepen online benaderd kunnen worden via het internet. Dit zeer succesvolle CMS stelt marketeers in staat om online activiteiten perfect af te stemmen op de behoeften van de klant. Het van oorsprong Deense Sitecore heeft inmiddels vestigingen in bijna alle westerse landen, waaronder de Verenigde Staten, Groot-Britannië, Duitsland, Nederland en Australië.

Als Sitecore partner helpt Suneco u de voordelen van uw Sitecore-licentie optimaal te benutten. Met het Suneco-Governance model voor een technisch juiste en schaalbare inrichting en de consultancy ondersteuning op het gebied Customer Experience Marketing.

Sitecore is zeer geschikt voor alle soorten complexe websites, dus zowel voor internet, intranet als extranet. Door de goed doordachte en in nauwe samenspraak met Microsoft ontwikkelde .NET architectuur is Sitecore zeer geschikt voor specifieke projecten met bijvoorbeeld multi-site en multi-lingual omgevingen. Verder staat Sitecore voor:

 

  • Content Management voor Internet, Extranet, Intranet en maatwerk
  • Snel en intuïtief beheren in uw webbrowser naar keuze, 100% web
  • Integratie met andere websites of business applicaties via XML en webservices
  • Platform voor meerdere sites die elkaars content kunnen delen
  • Schaalbaar platform voor (zeer) grote websites gebouwd op .Net 4.0
  • SEO-Friendly is door het hele pakket heen een vanzelfsprekendheid op vele gebieden
  • Snelle ontwikkeling door modulaire opbouw
  • Meertaligheid voor sites èn de beheersomgeving
  • Meer interactie met de bezoekers: Forum, Weblog, Wiki, Social Media en video
  • Eénmalig content invoeren, meerdere verschijningsvormen: website, mobile, tablets, RSS en intranet

Sitecore biedt u hiervoor deze geavanceerde technologie, voldoet aan Drempels Vrij en biedt mogelijkheden voor zoekmachine optimalisatie. Sitecore is 100% gebaseerd op Microsoft technologie, waardoor het technisch beheer eenvoudiger is en integreert met alle andere oplossingen.

Er zijn wereldwijd al meer dan 30.000 sites ontwikkeld op basis van het Sitecore CMS. In Nederland hebben onder andere Engie Energie, Heineken, Campina, Nutricia, Rabobank, Menzis, Staatsbosbeheer, Cito, The Greenery, Athlon Car Lease, RET, Fritom, SDU en Provincie Noord Brabant al voor Sitecore gekozen. 

Naast het ontwikkelen van websites in Sitecore bieden wij ook ondersteuning bij het inrichten van het Sitecore Experience Platform en kunnen wij maatwerk Sitecore trainingen verzorgen.

Op zoek naar gedetailleerde informatie over Sitecore? Laat uw contactgegevens hier achter en wij zorgen dat u uw informatie ontvangt.