Hoe ziet jouw toekomst eruit?

Suneco is altijd op zoek naar mensen die meer uit zichzelf en hun carrière willen halen. Net zoals wij bij onze klanten streven naar het 100% benutten van de systemen, streven wij naar het 100% benutten van jouw capaciteiten. Daarom zetten wij in op training, begeleiding en focus op persoonlijke ontwikkeling. Ga je vol voor software ontwikkelen in .NET? Xamarin? Of specialiseer je je in Sitefinity of Sitecore? Zit je op kantoor in Heerde? Of draai je mee in Agile projectteams bij onze klanten? Samen stippelen we jouw carrière uit.

Opleidingen

De IT-wereld is een dynamische wereld. Daarom bieden we je de mogelijkheid om regelmatig naar seminars, workshops en trainingen te gaan. Via onze partners bieden wij gecertificeerde opleidingen aan.

Vakgroepen en R&D

Omdat Suneco opereert in een markt die altijd in beweging is, is het voor ons belangrijk om te weten wat er speelt en gaat spelen. Dit doen wij door middel van zogenoemde vakgroepen en veel R&D. Binnen de vakgroepen houden wij de ontwikkelingen binnen specifieke delen van ons vak in de gaten. Dit kan gaan om bijvoorbeeld Sitecore of Sitefinity, maar ook testen, marketing en mobile hebben een eigen vakgroep. Heb jij kennis of interesse in een specifiek vakgebied, dan kun je je aansluiten bij de vakgroep en zo je kennis verrijken en delen.

Research & Development biedt je de mogelijkheid om nieuwe en kansrijke gebieden te ontdekken die een relatie hebben met het werk dat we doen. Voorbeelden van R&D projecten zijn onze zoektocht naar het beste ontwikkelplatform voor mobile apps, de bier-brouw-IoT-Fermentatie-Monitor en de Sitecore plug-in voor Webtexttool.

Meer dan werken bij Suneco

Er is meer dan werk alleen. Niet alleen is er dagelijks gelegenheid om met collega’s te lunchen in onze gezellige kantine. Elk jaar vieren we met partners een kerstfeest met een uitgebreid kerstdiner. Suneco beschikt ook over een enthousiaste personeelsvereniging. De personeelsvereniging organiseert diverse activiteiten door het jaar heen, waaronder een bierproeverij, karten en duiken. Het jaarlijkse hoogtepunt is ons (thema)weekend weg.

 

Ben je al om? Kijk snel bij onze vacatures of de stage/afstudeer mogelijkheden die we bieden!

Wij zijn Suneco medewerker slides